Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στην Αθήνα ο πρόεδρος του αλβανικού κόμματος των Σκοπίων

Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρόεδρος του αλβανικού κόμματος των Σκοπίων.

fosphotos.com / Menelaos Myrillas
fosphotos.com / Menelaos Myrillas

O υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα συναντηθεί σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 11:30, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τον Αλί Αχμέτι, πρόεδρο του αλβανικού κόμματος D.U.I. της πΓΔΜ, το οποίο συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό της χώρας. Ο κ. Αχμέτι θα συνοδεύεται από τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της πΓΔΜ, Μούσα Τζαφέρι.

Στη συνέχεια ο κ.Αχμέτι θα συναντηθεί και με τον υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Θεωρώ ότι η «Μακεδονία» βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ιστορική επιλογή: ενσωμάτωση ή απομόνωση» αναφέρει σε δήλωσή του  στην εφημερίδα των Σκοπίων «Βεστ» εν όψει της επίσκεψης του στην Αθήνα ο κ.Αχμέτι.

«Η απομόνωση προκαλεί σοβαρές πληγές και αβέβαιο μέλλον για όλους μας ενώ η ενσωμάτωση δημιουργεί ασφαλές μέλλον και μας εξασφαλίζει την πρόοδο. Εγώ και τα μέλη του κόμματος μας επιλέξαμε την ενσωμάτωση. Γι΄αυτό το λόγο επισκέφθηκα πρόσφατα την Ουάσιγκτον και σήμερα βρίσκομαι στην Αθήνα. Είμαι αποφασισμένος να πάω οπουδήποτε είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί ο υψηλός αυτός στόχος. Εμείς απλώς πράττουμε το έργο μας, επειδή ακριβώς κάτι τέτοιο αποτελεί υποχρέωση μας», πρόσθεσε.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By