Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στην αναμονή για Καπίνο και Σίλντενφελντ ο Παναθηναϊκός.

Οδεύει προς Μάιντζ ο Στέφανος Καπίνο ενώ φαίνεται να είναι θέμα λεπτομερειών η απόκτηση των δικαιωμάτων του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

thumbnail

Μάιντζ και Ρεάλ Σοσιεδάδ έχουν υποβάλει ισόποσες επίσημες προσφορές στον Παναθηναϊκό ύψους 2,25 εκατ. ευρώ ενώ επίκειται και τρίτη πρόταση πιθανώς από τη Μπενφίκα. Είναι καθαρά θέμα Καπίνο πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προτιμά τη Μάιντζ λόγω Μπουντεσλίγκα. Στη Γερμανία, πάντως, η έγκυρη «Bild» έγραψε ότι ο Καπίνο υπογράφει στη Μάιντζ παρότι δεν επιβεβαιώνονταν τίποτα από το γερμανικό σύλλογο επειδή ο Έλληνας διεθνής έχει άδεια και δεν μπορεί ακόμα να παρουσιαστεί στη Γερμανία. Εναλλακτική επιλογή παρουσιάζει τον παλιό μας γνώριμο από ΠΑΟΚ, Πανιώνιο Ντάριο Κρέσιτς.

Σε ό,τι αφορά τον Σίλντενφελντ μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου αναμένεται να έχει λύσει –επιτέλους- το συμβόλαιό του με τη Ντινάμο Μόσχας, κάτι που θα τον φέρει τη Δευτέρα στην Αθήνα για να υπογράψει τριετή συμφωνία με το τριφύλλι, αρχίζοντας άμεσα την προετοιμασία με τους πράσινους.

By