Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στην αντεπίθεση ο Καρατζαφέρης: «Θα αποκαλύψουμε ποιοι έστησαν αυτή την ιστορία»

«Στήνουν παιχνίδια για να πιάσουν τους 180…» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. μια ημέρα μετά την παραπομπή του στην Δικαιοσύνη

karatzaferis

Απάντηση για την παραπομπή του στην Δικαιοσύνη σχετικά με το αδίκημα της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες και της συμμετοχής του σε offshore, έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης μέσω της  εκπομπής  του «Χέρι-χέρι» στο τηλεοπτικό σταθμό που έχει στην κατοχή του, το κανάλι  ΑΡΤ. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ υπογράμμισε πως «είμαστε εδώ όρθιοι, έτοιμοι, δυνατοί, δεχόμαστε επιθέσεις από εκείνους που για χρόνια είναι απέναντί μας. Τους  ξέραμε, τους γνωρίζαμε, τους περιμέναμε».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε πως «δεν υφίσταται θέμα μίζας, θέλουν να απαξιώσουν τον ΛΑΟΣ», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Χρυσή Αυγή, τονίζοντας πως «πρώτα η Χρυσή Αυγή, με ό, τι της προσάπτουν και μετά εμείς…».

Έσπευσε δε να συνδέσει άμεσα την επικείμενη προεδρική εκλογή με την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη, κάνοντας λόγο για τόνους λάσπης.  «Στήνουν παιχνίδια για να πιάσουν τους 180… Εμείς μείναμε λίγοι όμως φτάσαμε το 3% και τους τρομάξαμε.  Ο κόσμος κατάλαβε, ξέρει ποιος είναι υπέρ και ποιος είναι κατά του έθνους», συνέχισε ο Γ. Καρατζαφέρης, ενώ πρόσθεσε πως «όσους τόνους λάσπης και να ρίξουν, η ψυχή μας θα τους αποτινάξει… Οι αποκαλύψεις θα είναι συγκλονιστικές, μπλέξανε άσχημα. Θα απαντήσουμε την ώρα που πρέπει, θα αποκαλύψουμε ποιοι έστησαν αυτή την ιστορία».

«Εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας. Ξέρουμε καλά τους κανόνες της πολιτικής αλητείας. Από δω και πέρα αρχίζει η μεγάλη μάχη και ο χορός των αποκαλύψεων. Αυτή η βρωμιά περί μίζας θα τους κάνει να ξεφτιλιστούν», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ,ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του Δικαιοσύνη: «Θα λάμψει η αλήθεια. Καλώ όλους τους φίλους του ΛΑΟΣ να σταθούν όρθιοι και με το κεφάλι  ψηλά. Θα συνεχίζουμε γιατί το οφείλουμε στην πατρίδα και σε όσους μας πίστεψαν».

By