Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στην Βουλή η κόντρα για τις δηλώσεις Α. Γεωργιάδη ότι θα βγάλει τα χρήματά του στο εξωτερικό

«Για να υπάρχουν καταθέσεις στις τράπεζες πρέπει να υπάρχει αυτό που λέγεται τραπεζική πίστη, όταν η τραπεζική πιστή φεύγει φεύγουν και οι καταθέσεις»

Boulh

Στη Βουλή συνεχίστηκε η κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τις δηλώσεις του σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι θα βγάλει τα χρήματά του στο εξωτερικό εάν η αξιωματική αντιπολίτευση γίνει κυβέρνηση.

«Τους καλείτε να αποθάνουν μαζί σας, αμ, δεν θα σας ακολουθήσουν», σχολίασε ο Θ. Δρίτσας απευθυνόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ κι εκείνος του απάντησε ότι όσο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει τι θα κάνει αυξάνεται η αβεβαιότητα.

«Για να υπάρχουν καταθέσεις στις τράπεζες πρέπει να υπάρχει αυτό που λέγεται τραπεζική πίστη, όταν η τραπεζική πιστή φεύγει φεύγουν και οι καταθέσεις», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Με την κυβέρνηση Σαμαρά από τα 25 δις που έφυγαν έξω, επέστρεψαν τα 15 δις, λέτε ότι θα κάνετε σκληρή διαπραγμάτευση ότι θα καταργήσετε το ΤΧΣ δηλαδή, ότι θα καταρρίψετε τη συμφωνία με την Ευρώπη, έχετε δυο δρόμους, να μας πείτε καθαρά τι θα κάνετε όταν η Ευρώπη σας πει όχι, όπως λέει όχι στον Ολάντ στον Ρέντζι θα πει και εσάς».

By