Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στην Ελλάδα για πρώτη φορά η Lady Gaga

Την εκκεντρική διάσημη Αμερικανή τραγουδίστρια  θα έχει την ευκαιρία του να απολαύσει το ελληνικό κοινό, σε μια μοναδική συναυλία που θα παρουσιάσει η ιδιαίτερη καλλιτέχνης στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ 

gagaAAA

Την εκκεντρική διάσημη Αμερικανή τραγουδίστρια Lady Gaga, θα έχει την ευκαιρία του να απολαύσει το ελληνικό κοινό, σε μια μοναδική συναυλία που θα παρουσιάσει η ιδιαίτερη καλλιτέχνης στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο (Ο.Α.Κ.Α). Τη συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα ανακοίνωσε επισήμως σήμερα, η ελληνική εταιρία διοργάνωσης «Λάβρυς» και η «Live Nation Global Touring».

Η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα αποτελεί έναν από τους πολλούς σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας της τραγουδίστριας με τίτλο: «Lady Gaga’s artRAVE: the Artpop Ball». Η δημοφιλής τραγουδίστρια που έχει πουλήσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια εισιτήρια σε προηγούμενες περιοδείες της, επιβεβαίωσε ότι θα επισκεφτεί την Ελλάδα. Η προπώληση των εισιτηρίων για το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball που θα παρουσιαστεί στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, ξεκινά την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 10:00. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το www.lavris.gr, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και τα φυσικά σημεία προπώλησης.

By