Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στην επικαιρότητα και πάλι ο Λιάπης- Ανακαίνισε το εξοχικό του με κοινοτικά κονδύλια

Το πόσο της επιχορήγησης άγγιζε τα 10 εκατομμύρια δραχμές, και στην οικεία του κ. Λιάπη δεν μετατράπηκε σε αγροτοτουριστική μονάδα

liapis--2-thumb-large

Στην επικαιρότητα έρχεται και πάλι ο  πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης,αυτή τη φορά για την υπόθεση που σχετίζεται με την εταιρεία Ευρυτανία ΑΕ.

Σύμφωνα με καταγγελίες που επικαλείται η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», η οικογένεια του κ. Λιάπη αξιοποίησε κοινοτικές χρηματοδοτήσεις που προορίζονταν για ξενώνες κατά την περίοδο 1992 – 1993 για την ανακαίνιση του σπιτιού που έχει στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η σχετική ερευνά για τα 18 μέλη του νομαρχιακού συμβουλίου Ευρυτανίας, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κοντογεώργος.

Το πόσο της επιχορήγησης άγγιζε τα 10 εκατομμύρια δραχμές, και στην οικεία του κ. Λιάπη δεν μετατράπηκε σε αγροτοτουριστική μονάδα, ούτε φιλοξενήθηκαν τουρίστες.

Την εποχή εκείνη
, η εταιρεία Ευρυτανία ΑΕ ήταν θυγατρική της αγροτικής τράπεζας, και λειτουργούσε ως ενδιάμεσος φορέας σε κοινοτικές χρηματοδοτήσεις.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται την επίμαχη περίοδο ο κ. Λιάπης κατείχε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη τη θέση του υφυπουργού Εμπορίου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By