Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στην Ηλεία ο Νίκος Δένδιας μετά το συμβάν στη Νέα Μανωλάδα

«Κανένα θύμα της επίθεσης δεν θα απελαθεί» υποστήριξε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

dendias2Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς εναντίον μεταναστών εργατών στη Νέα Μανωλάδα έκανε το γύρο του κόσμου, προκαλώντας αρνητικά σχόλια για το «ματωμένο κόσμο της φράουλας».

Έπειτα από αυτό, φαίνεται πως στην κυβέρνηση αποφάσισαν να ασχοληθούν με το θέμα και για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην περιοχή του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια και ανώτερων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, ο κ. Δένδιας θα επισκεφθεί το αστυνομικό τμήμα Βάρδας Ηλείας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις έρευνες σχετικά με την αιματηρή εγκληματική επίθεση εναντίον μεταναστών εργατών στη Νέα Μανωλάδα.

Ο κ. Δένδιας με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως κανένα από τα θύματα της αιματηρής επίθεσης δε θα απελαθεί, ενώ τόνισε πως τα επεισόδια που έχουν προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων και λαϊκή κατακραυγή, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την κουλτούρα του ελληνικού λαού.

«Τα γεγονότα στη Μανωλάδα δεν έχουν καμία σχέση με την κουλτούρα του ελληνικού λαού», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Τον υπουργό συνοδεύουν ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Νίκος Παπαγιαννόπουλος, ο γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Γιάννης Δικόπουλος και οι διευθυντές της Οικονομικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

By