Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Στην Ινδία και ο Ματεράτσι, παίκτης και προπονητής…

Άλλος ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κάνει το ταξίδι στις Ινδίες. Ο λόγος για τον Μάρκο Ματεράτσι.

c82cdcc33238590a2c797d2b948abf22_LΟ 41χρονος Ιταλός, ακολούθησε το παράδειγμα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και πάει να αγωνιστεί στην νεοσύστατη Super League με την φανέλα της Τσενάι, ενώ θα είναι και προπονητής της!

Ο Ματεράτσι αναμένεται στην Ινδία ως την ερχόμενη Τετάρτη για να πάρει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας στην Μπανγκαλόρ.

Ο Ντελ Πιέρο έχει ήδη ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Ντέλχι και το πρωτάθλημα των οκτώ ομάδων αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου και να ολοκληρωθεί στις 20 Δεκεμβρίου.

Στην Ινδία έχουν πάει μεταξύ άλλων Νταβίντ Τρεζεγκέ, Ρομπέρ Πιρές, Ζοάν Καπντεβίγια, Λουίς Γκαρσία και Μάικλ Τσόπρα ωστόσο, η πιο πετυχημένη μεταγραφή θεωρείται ο Αλέξανδρος Τζόρβας, τον οποίο η ιστοσελίδα Sportskeeda της ασιατικής χώρας κατέταξε στην κορυφή της λίστας με τους κορυφαίους ξένους που μεταγράφηκαν στο πρωτάθλημα!

«Ο 32άχρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε όλα τα λεπτά του Μουντιάλ του 2010 και επίσης ήταν μέλος της Εθνικής Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012. Ο Τζόρβας φέρνει ποιότητα και εμπειρία στη νέα του ομάδα. Κέρδισε το πρωτάθλημα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και αγωνίστηκε στην Ιταλία με Παλέρμο και Τζένοα. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Αθηνών. Θα είναι ένας από τους τρεις μουντιαλικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, μετά τους Τζοάν Καπντεβίλα και Κόρνελ Γκλεν», ανέφερε.

Στη δεύτερη θέση του top-5 βρίσκεται ο Βέλγος Κρίστοφ φαν Χάουτ, που αγωνίζεται στην Ντελχί Ντίναμος, στην τρίτη θέση ο Μάνουελ Φρίντριχ που αγωνίζεται στην Μουμπάι Σίτι και στην τέταρτη βρίσκεται πάλι ένας «Έλληνας», ο Μπρούνο Τσιρίλο, που αποτελεί μέλος της Πούνε Σίτι. Την τελευταία θέση των κορυφαίων πέντε μεταγραφών του τελευταίου μήνα στο πρωτάθλημα Ινδίας καταλαμβάνει ο Μπόρχα Φερνάντεθ, που ανήκει στην Ατλέτικο Κολκάτα.

.

 

By