Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Στην καλύτερη δεκάδα νέων του Μουντιάλ ο Μανωλάς!

Ο Κώστας Μανωλάς περιλαμβάνεται στους καλύτερους νέους ποδοσφαιριστές του Παγκοσμίου Κυπέλλου σύμφωνα με τον Guardian.

MANOLAS

Ο άσος του Ολυμπιακού, μετά και από αυτή την αναγνώριση αναμένεται να γίνει σύντομα κάτοικος… εξωτερικού -με την Μπενφίκα και την Πόρτο να έχουν τον πρώτο λόγο. Δεν αποκλείεται βέβαια να προκύψει ενδιαφέρον και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με δεδομένη την πολύ καλή παρουσία του Μανωλά στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Η δεκάδα των κορυφαίων:

Χουάν Κάρλος Παρέδες-Εκουαδόρ

Ένερ Βαλέντσια-Εκουαδόρ

Ντιβόκ Όριτζι-Βέλγιο

Μουχάμεντ Μπέσιτς-Βέλγιο

Χοσέ Χουάν Βάσκες-Μεξικό

Τσαρλς Αράνχις-Χιλή

Τζανκάρλο Γκονζάλες-Κόστα Ρίκα

Άχμεντ Μούσα-Νιγηρία

Κώστας Μανωλάς-Ελλάδα

Χοσέ Μαρία Χιμένες-Ουρουγουάη.

Στο μεταξύ ο Μανωλάς με δηλώσεις του πριν από λίγο στο Αρακαζού, αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα της ΕΘνικής να περάσει στην επόμενη φάση.

«Είμαστε πανέτοιμοι γι’αυτό το ματς. Πάμε για να προκριθούμε. Πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού θα τα καταφέρουμε. Το σίγουρο είναι ότι από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για την Εθνική και τους Έλληνες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Αναφερόμενος στην ομάδα της Κόστα Ρίκα και… τον Κάμπελ, παρατήρησε:

«Κάθε αντίπαλο τον αναλύουμε. Θα δούμε πια είναι τα τρωτά σημεία της Κόστα Ρίκα και αναλόγως θα χτυπήσουμε. Η Κόστα Ρίκα δεν είναι τόσο μεγάλο όνομα, όσο η Κολομβία ή η Ακτή Ελεφαντοστού ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Το απέδειξε άλλωστε και στον όμιλο που βρισκόταν και απέκλεισε ομάδες όπως η Ιταλία και η Αγγλία. Ο Κάμπελ ξέρουμε τι παίκτης είναι, τον γνωρίζουμε καλά από τον Ολυμπιακό και προετοιμαζόμαστε να τον αντιμετωπίσουμε».

By