Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην κηδεία του Γλ. Κληρίδη την Τρίτη Σαμαράς, Βενιζέλος, Μεϊμαράκης, Αβραμόπουλος

Ο Ν. Αναστασιάδης και τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου θα μεταβούν στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, όπου θα εκτεθεί σήμερα η σορός του αποβιώσαντος πρώην προέδρου για λαϊκό προσκύνημα

kliridis638_151113

Στην αυριανή κηδεία του εκλιπόντος πρώην προέδρου της Κύπρου Γλαύκου Κληρίδη, θα παραστούν ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος,  ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, και ο υπουργός “Αμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Επίσης, αναμένεται να παραστούν εκπρόσωποι ξένων κυβερνήσεων και διεθνών οργανισμών.

Η οικογένεια του   εκλιπόντος , ανακοίνωσε την επιθυμία και παράκληση της, αντί στεφάνων κατά την κηδεία να κατατίθενται εισφορές για ενίσχυση του έργου της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους (ΔΕΑ).

Ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου θα μεταβούν στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, όπου θα εκτεθεί σήμερα η σορός του αποβιώσαντος πρώην προέδρου για λαϊκό προσκύνημα. Του προσκυνήματος θα προηγηθεί τρισάγιο. Η ταφή θα γίνει στον οικογενειακό τάφο του εκλιπόντος, στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Λευκωσία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By