Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στην κόντρα πάλι ΣΥΡΙΖΑ – κυβέρνηση

Ακόμα και το θάνατο ενός κοριτσιού χρησιμοποιεί ο πολιτικός κόσμος της χώρας και βρίσκει αφορμές για κόντρες

nd syrizaΕπίθεση στον Σίμο Κεδίκογλου εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποιώντας ότι η κυβερνητική πολιτική μπορεί να στοιχεία ζωές. «Ο κ. Κεδίκογλου δεν συνειδητοποιεί ούτε κατʼ ελάχιστο τις τραγικές επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής στις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας, καλύτερα να σιωπά».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου  κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι προσπαθεί να εκμεταλλευθεί τον θάνατο του 13χρονου κοριτσιού.

Φυσικά, νωρίτερα υπήρχαν και ανακοινώσεις για το την οικονομία. O ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι οι συζητήσεις για την άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών και την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, γίνονται πάνω στα ερείπια μιας πρωτοφανούς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που έχει βυθίσει τους πολίτες στη φτώχεια και την απόγνωση. Πάνω σε αυτά τα ερείπια, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, στήνονται ταυτόχρονα οι επικοινωνιακές φιέστες περί ανάπτυξης και πρωτογενούς πλεονάσματος, αλλά και οι τροϊκανοί «εκβιασμοί», την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση έχει το θράσος να μιλά για «διαπραγμάτευση» και «κόκκινες γραμμές».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By