Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στην Πόλη και τη Γαλατά ο Κώστας Μήτρογλου, σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο!

Για ταξίδι του μάνατζερ της Γαλατάσαραϊ, Τσενκ Εργκούν, στο Λονδίνο για να κλείσει δανεικό τον Τζόελ Κάμπελ από την Άρσεναλ, έγραφε πριν από λίγες ώρες ο τουρκικός Τύπος, αλλά φαίνεται πως η ομάδα της Πόλης είναι κοντά στην απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου!

thumbnailΑυτό αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα, θεωρώντας, μάλιστα, σίγουρη τη μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού. Τονίζεται επίσης ότι ο πρώην στράικερ του Ολυμπιακού θα είναι την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει!

Όλα αυτά, ενώ τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν ρεπορτάζ, που τόνιζαν πως Τραμπζοσπόρ και Μπεσίκτας προσπαθούσαν να πάρουν τον «Μητρογκόλ», αλλά φέρεται πως οι συζητήσεις τους με την Φούλαμ να πέφτουν στο κενό…

Όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, την Πέμπτη έγινε στο Λονδίνο συνάντηση ανάμεσα στον διευθύνοντα σύμβουλο της Φούλαμ, Άλιστερ Μάκιντος και του ομόλογού του της Γαλατασαράι, Λουφτί Αριμπογκάν. Με την αγγλική ομάδα να είναι θετική στην Έλληνα άσου.

Με βάση τα σχετικά ρεπορτάζ, η Γαλατά θα αποκτήσει δανεικό τον Μήτρογλου για ένα χρόνο, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς, καταβάλλοντας περίπου 1,5 εκ. ευρώ στους «κότατζερς». Ο διεθνής στράικερ για την επόμενη χρονιά θα πάρει κοντά στα 2,2 εκ. ευρώ, συν 20.000 ευρώ μπόνους για κάθε συμμετοχή του. Ο παίκτης αρέσει στον Τσέζαρε Πραντέλι, που ήθελε έναν επιθετικό να βρίσκει τέρμα, μετά και την αποχώρηση του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

By