Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή σήμερα Μιχαλολιάκος και Παππάς;

Ζητούν με επιστολή να παρευρεθούν στη σημερινή συνεδρίαση

© FOSPHOTOS Panayiotis Tzamaros
© FOSPHOTOS Panayiotis Tzamaros

Σε μια κίνηση επικοινωνιακού αντιπερισπασμού προέβη η Χρυσή Αυγή και πριν ακόμη ολοκληρώσουν τις απολογίες τους οι συλληφθέντες βουλευτές της, ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ «άδεια» για να προσέλθουν να τοποθετηθούν στη Βουλή οι κρατούμενοι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, Ν. Μιχαλολιάκος και ο Χρ. Παππάς.

Με επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη που υπογράφει ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Π. Ζησιμόπουλος, η Χρυσή Αυγή του ζητά να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες εκ μέρους του, «για να καταστεί εφικτό να παρευρεθούν και να τοποθετηθούν στην σημερινή συνεδρίαση (ΚΔ’) του Γ’ Θερινού Τμήματος της Βουλής, τα δύο μέλη της κοινοβουλευτικής μας ομάδας και μέλη του Γ’ Θερινού Τμήματος, βουλευτής Α’ Αθηνών Ν. Μιχαλολιάκος και βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς, οι οποίοι βρίσκονται κρατούμενοι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για λόγο που αφορά τη Δικαιοσύνη».

Η απάντηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήρθε από τον ειδικό γραμματέα Σπύρο Κοτσορώνη που αναφέρει ότι «δεν προβλέπεται οποιαδήποτε διαδικασία παρέμβασης του Προέδρου της Βουλής στο συγκεκριμένο ζήτημα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By