Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στη δημοσιότητα οι λίστες διαθεσιμότητας στην Υγεία

Επίσκεψη Γεωργιάδη  στο νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα

adonis nd geordiadis boyli vouli

Το τέλος της κινητικότητας στο χώρο της Yγείας και την τοποθέτηση όλων των εργαζομένων στις νέες τους θέσεις, ανακοίνωσε σήμερα ο αρμόδιος υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης. Oι λίστες από το ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο από το απόγευμα της Παρασκευής. Ο κ. Γεωργιάδης, επισκέφθηκε το νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα και τόνισε πως δεν έγινε καμία απόλυση, ενώ είπε πως τα νοσοκομεία που άλλαξαν δομή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους από τη Δευτέρα.

«Η χώρα θα προχωρήσει παρά τη γκρίνια», τόνισε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε ότι «παρεδώθη από το ΑΣΕΠ η ολοκλήρωση της διαδικασίας, απολύσεις μηδέν, ήδη συνεδριάζει το τριμελές αρμόδιο συμβούλιο για να αρχίσουν -αν όχι από σήμερα το απόγευμα, από αύριο- να εκδίδονται οι διαπιστευτικές πράξεις, κάτι που σημαίνει ότι από την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφουν όλοι στις νέες τους εργασίες».

Ο αντιπρόεδρος των Εργαζομένων του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» Μιχάλης Σελέκος τόνισε ότι είναι απαραίτητη η λειτουργία και του νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα αλλά και όλων των νοσοκομείων.  οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» υποστηρίζουν ότι εξαιτίας της αλλαγής χαρακτήρα του νοσοκομείου, οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής μένουν ακάλυπτοι κάποιες ημέρες της εβδομάδας.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By