Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου ο Κάρολος Παπούλιας

Ενώ  θα συναντηθεί με τον υπουργό Γιώργο Ορφανό

papouliasA

Το απόγευμα της Δευτέρας θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, για τις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, και στις 6.40 μ.μ. θα μεταβεί στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, όπου θα συναντηθεί με τον υπουργό Γιώργο Ορφανό.

Στις 10.30 το πρωί της Τρίτης θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ” Σώματος Στρατού και στις 11:00 θα παρακολουθήσει την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Την κυβέρνηση, στην παρέλαση, θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη θα γίνει την παραμονή της εθνικής επετείου, τη Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στην οδό Τσιμισκή, και την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο ΥΜΑ-Θ Γιώργος Ορφανός. Στις παρελάσεις που θα γίνουν την 28η Οκτωβρίου σε ορισμένους περιφερειακούς Δήμους δεν θα τοποθετηθούν εξέδρες επισήμων και ένας από τους Δήμους αυτούς είναι ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, όπως ανακοινώθηκε, με απόφαση του δημάρχου Πέτρου Σούλα.

By