Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στη Μάϊντζ ο Καπίνο -μια ανάσα από τον Άγγλο Στιλ ο Παναθηναϊκός…

Τη συνεργασία της με τον Στέφανο Καπίνο ανακοίνωσε η Μάιντζ, ενώ αναμένεται η γνωστοποίηση της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Άγγλο τερματοφύλακα Λουκ Στιλ!

thumbnail

«Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει μεγάλη εμπειρία και είναι ένας παίκτης που θα εμπλουτίσει την ομάδα μας», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Μάιντζ, Κριστιάν Χέιντελ, ενώ ο προπονητής του γερμανικού συλλόγου τόνισε: «Ο Στέφανος Καπίνο είναι ένας ευέλικτος και ισχυρός γκολκίπερ παρά το γεγονός ότι ακόμα είναι νεαρός και διαθέτει σοβαρότητα και πείρα. Μαζί με τον Λόρις Κάριους, τον Καπίνο και τον Ζέντερ έχουμε τρεις πολλά υποσχόμενους γκολκίπερ στην ομάδα».

«Ο στόχος μου ήταν να πάω σε ένα κλαμπ με ξεκάθαρο στόχο για μένα. Στην Μάιντζ βρήκα μια σπουδαία ομάδα με έναν φιλόδοξο προπονητή. Η Μάιντζ με έπεισε ότι μπορώ να κάνω το επόμενο βήμα και θεωρώ ότι ταιριάζω απόλυτα στην ομάδα και στην αγωνιστική φιλοσοφία. Θέλω να ανταποδώσω την χαρά μου με καλές εμφανίσεις και ανυπομονώ να ξεκινήσω προετοιμασία και να φορέσω τη φανέλα της Μάιντζ», είπε από την πλευρά του ο πρώην, πια, παίκτης του Παναθηναϊκού που η μεταγραφή του έφτασε τα δύο εκ. ευρώ.

Αναφορικά με τους πράσινους, βρίσκονται μερικές ανάσες από την απόκτηση του 29χρονου Λουκ Στιλ της Μπάρνσλεϊ που αποχαιρέτησε ήδη τους Άγγλους οπαδούς…

By