Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός, στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός

Έχασε από την Ζαλγκίρις η Ρεάλ στο τέλος του Top 16 της Ευρωλίγκας 

screen_shot_2014-04-11_at_12.59.09_pm_0

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ενώ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα προγνωστικά διαψεύστηκαν απόψε στο Κάουνας, μετά την ανέλπιστη ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την αδιάφορη Ζαλγκίρις με 87-80, στο φινάλε του ΣΤ΄ ομίλου του Top 16.

Μετά την εξέλιξη αυτή οι «μερένγκες» πήραν την 2η θέση του γκρουπ που συμμετείχαν και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας την 1η, οπότε οι Ρώσοι θα παίξουν με τον 4ο του Ε΄ ομίλου, Παναθηναϊκό, ενώ οι Ισπανοί με τον τρίτο, Ολυμπιακό.

Η πρώτη ελληνική ομάδα που θα μπει στη μάχη των προημιτελικών της Ευρωλίγκας είναι ο Ολυμπιακός, τη Μεγάλη Τρίτη (15/04) κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη, ενώ μία ημέρα αργότερα (Μεγάλη Τετάρτη 16/04) οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τους Ρώσους στη Μόσχα. Τη Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή θα διεξαχθούν οι δεύτεροι αγώνες και πάλι με την ίδια σειρά (Ρεάλ-Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός), καθώς οι Ίβηρες και η «ομάδα του στρατού» έχουν το πλεονέκτημα έδρας έναντι των «αιωνίων» αντιπάλων.

Πηγή: naftemporiki.gr

By