Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στις ανακρίτριες κατέθεσαν οι δύο φωτορεπόρτερ που δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς της ΧΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις φωτορεπόρτερ αναφέρθηκαν στις καταθέσεις τους τόσο στο συγκεκριμένο περιστατικό, όσο και σε άλλα που έχουν προηγηθεί, με ανάλογες επιθέσεις κατά την άσκηση των καθηκόντων τους από μέλη της Χρυσής Αυγής

efeteio

 

Ενώπιον των ανακριτριών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής κατέθεσαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος και οι φωτορεπόρτερ Συμέλα Πανταρτζή, που εργάζεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, και Γιάννης Κέμμος.

Οι ανακρίτριες Ι.Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου κάλεσαν τον πρόεδρο των φωτορεπόρτερ και τους δύο συναδέλφους του, να καταθέσουν για την επίθεση που δέχθηκαν την Παρασκευή οι φωτορεπόρτερ από μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο, ενόψει της μεταγωγής των Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις φωτορεπόρτερ αναφέρθηκαν στις καταθέσεις τους τόσο στο συγκεκριμένο περιστατικό, όσο και σε άλλα που έχουν προηγηθεί, με ανάλογες επιθέσεις κατά την άσκηση των καθηκόντων τους από μέλη της Χρυσής Αυγής.
Οι τρεις μάρτυρες φέρεται, επίσης, να χαρακτήρισαν «παρούσα-απούσα» την Αστυνομία σε ανάλογα περιστατικά, ενώ κατήγγειλαν στις ανακρίτριες πως όταν καλύπτουν γεγονότα που αφορούν τη Χρυσή Αυγή βιντεοσκοπούνται από μέλη της, κάτι που δεν συμβαίνει με κανένα άλλο ελληνικό κόμμα.

By