Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στον… αέρα η μετάδοση του ντέρμπι

Το κλείσιμο της ΕΡΤ αφήνει χωρίς τηλεοπτική κάλυψη τον 3ο τελικού του μπάσκετ.

ipourgeio-oikonomikwnΜόνο όσοι βρεθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, είναι πολύ πιθανό να δουν το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη.

Το… λουκέτο στην κρατική τηλεόραση, που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, αυτομάτως άφησε χωρίς τηλεοπτική μετάδοση το 3ο παιχνίδι της σειράς των τελικών.

Μπορεί βέβαια, ο ΕΣΑΚΕ και η TEF (η εταιρία που έκλεισε την συμφωνία με την ΕΡΤ) να κινήθηκαν άμεσα και να βρήκαν προτάσεις από τον ΑΝΤ1, τη Nova και τον ΣΚΑΙ, ωστόσο τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

Και αυτό γιατί θα πρέπει να ξεπεράσουν πολλά γραφειοκρατική εμπόδια, καθώς τα δικαιώματα πλέον, από το κανάλι της Αγίας Παρασκευής έχουν μεταβιβαστεί μετά το κλείσιμο στο Υπουργείο Οικονομικών.

Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνει κανείς, πως με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και με τις πιέσεις που δέχεται η Κυβέρνηση, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να συζητήσει με τον ΕΣΑΚΕ την παραχώρηση των δικαιωμάτων. Έστω και αν από αυτή την διαδικασία, θα βγάλει ένα μικρό κέρδος.

Πάντως η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος θα συνεχίσει τις επαφές μέχρι και την τελευταία στιγμή, προκειμένου να βρεθεί λύση και να μεταδοθεί κανονικά το παιχνίδι που ξεκινάει στις 21:00.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By