Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το μεσημέρι, ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναλύοντας χθες βράδυ το αποτέλεσμα της κάλπης, σημείωσε ότι η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, το συντομότερο δυνατό, είναι, το μήνυμα των ευρωεκλογών

Papoulias

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, θα γίνει στη μία μετά το μεσημέρι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναλύοντας χθες βράδυ το αποτέλεσμα της κάλπης, σημείωσε ότι η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, το συντομότερο δυνατό, είναι, το μήνυμα των ευρωεκλογών.

Σε σχετική δήλωσή του, ο κ Τσίπρας τόνισε ότι η λαϊκή ετυμηγορία στις ευρωεκλογές ανέδειξε την Αριστερά πρώτη δύναμη με σημαντική διαφορά, υπογραμμίζοντας ότι ο λαός έδωσε εντολή για τη συγκρότηση μιας πλατιάς, δημοκρατικής προοδευτικής συμμαχίας που θα κερδίσει τις εκλογές και θα αναλάβει το έργο της κοινωνικής σωτηρίας και της ανασυγκρότησης της χώρας. Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, η ΝΔ έχασε 7% από τον Ιούνιο του 2012, και το ΠΑΣΟΚ 5%, ενώ εάν γίνονταν σήμερα εθνικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάμβανε 130 έδρες και η ΝΔ 69 έδρες.

By