Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δεν υπάρχει κόπωση διατρανώνουν οι «γαλάζιοι» βουλευτές

Μήνυμα προς Στουρνάρα

 

vouliΑπασφάλισαν οι γαλάζιοι βουλευτές και μαζί τους και ο Κ. Μητσοτάκης, στρέφοντας ευθέως τα πυρά τους κατά του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα για την δήλωσή του περί κόπωσης των βουλευτών.

Η δήλωση αυτή ήταν η σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλισε με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης να υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει κόπωση. Ενημερώνοντας τους βουλευτές της ΝΔ που μετέχουν στο Α’ Θερινό Τμήμα της Βουλής για όλα τα θέματα που αφορούν στο υπουργείο του, αλλά και για την τροπολογία που προβλέπει ότι η αναδιάρθρωση του στενού δημόσιου τομέα που θα γίνεται στο εξής με προεδρικά διατάγματα, ο Κ. Μητσοτάκης ήταν απολύτως σαφής: «Είναι και δική μου άποψη ότι δεν υπάρχει κόπωση στους βουλευτές, αντίθετα έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται να προστεθούν σε όλες εκείνες που ακούγονται από το πρωί κατά του υπουργού Οικονομικών. Αλλά και ο γενικός γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ Θ. Μπούρας ένωσε την φωνή του με όλους εκείνους που βάλλουν κατά του Γ. Στουρνάρα, λέγοντας ότι δεν υπάρχει κόπωση στους βουλευτές, οι οποίοι το μόνο που ζητούν είναι ενημέρωση και σεβασμός.

«Θα τα μαθαίνουμε όλα από την τηλεόραση;», διερωτήθηκε με νόημα ο Γ. Βλάχος, ενώ ο μοναδικός που πήρε το μέρος του υπουργού Οικονομικών ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μ. Βορίδης. Αίσθηση πάντως, προκάλεσε και το γεγονός ότι ο Κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε φάουλ τα όσα έγιναν με την τροπολογία για τους εκπαιδευτικούς με μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης διέψευσε πάντως, ότι υπάρχουν αλλαγές στον αριθμό των υπαλλήλων που θα αποχωρήσουν.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By