Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στους ισχυρούς της κλήρωσης ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός…

Μαζί με τον ΠΑΟΚ, που θα βρισκόταν σίγουρα στους ισχυρούς της κλήρωσης για τα πλέι οφ του Europa League, θα βρεθεί και ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό του από τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

1133304Ισχυροί στην κλήρωση της Παρασκευής (14:00) για τα πλέι οφ του Europa League θα είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος «πέφτει» στη δεύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά τον αποκλεισμό του από τη Σταντάρ Λιέγης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μέχρι στιγμής, από τις 62 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα, μόνο οι 22 έχουν γίνει γνωστές, αφού την Τετάρτη θα προκύψουν άλλες 11 από τα υπόλοιπα ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, ενώ σε αυτές θα προστεθούν και οι 29 νικήτριες των αγώνων της Πέμπτης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Από τις τελευταίες, ελπίζουμε να προκριθούν ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης, που αντιμετωπίζουν σε εντός έδρας ρεβάνς τις Σαράγεβο και Μάιντς αντίστοιχα. Αν τα καταφέρουν, το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα καταλήξουν στους αδύναμους, αλλά φυσικά δεν μπορούν να κληρωθούν με τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός αποφεύγουν δυνατές ομάδες, όπως η Ίντερ, η Τότεναμ, η Βιγιαρεάλ, η Γκλάντμπαχ, η Λιόν, η Αϊντχόφεν και η Ρεάλ Σοθιεδάδ (αν προκριθούν οι τρεις τελευταίες). Η μόνη πιθανή αντίπαλος που έχει γίνει ήδη γνωστή είναι η δανέζικη Μίντιλαντ, ενώ υπάρχουν και κάποιες ομάδες που έχουν μείνει… ξεκρέμαστες, με την έννοια ότι δεν ξέρουν ακόμα αν θα είναι ισχυρές ή αδύναμες, αφού περιμένουν να δουν ποιες άλλες ομάδες θα προκριθούν.

By