Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Στο δρόμο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Πουλίδο;

Στο ταξίδι για την Ελλάδα ο Άλαν Πουλίδο; Πολύ πιθανό, με τον μεξικανό να έχει ποστάρει φωτογραφία του το πρωί από το αεροδρόμιο του Μοντερέι…

thumbnail (1)
Ο Μεξικανός φορ αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο της Τίγκρες και φέρεται να είχε επεισόδιο με τον προπονητή της ομάδας, λόγω κάποιων δηλώσεών του σχετικά με το συμβόλαιό του. Την ίδια ώρα στην Ιταλία και σε… μόνιμη βάση τα δημοσιεύματα αναφέρονται στον Ρολάντο Μπιάνκι με την Reppublica να θεωρεί σίγουρο τον δανεισμό του Ιταλού φορ της Μπολόνια στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι πάντως έχουν διαψεύσει επανειλημμένως ότι ο 31χρονος στράικερ είναι στις πρώτες επιλογές τους.

Στο Μπιλμπάο επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει τον στόπερ της Αθλέτικ, Εκίθα, ο οποίος ενδιαφέρει και την Λας Πάλμας. Κι αυτό το όνομα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους ερυθρόλευκους.

Ονόματα που παραμένουν στο προσκήνιο: Μπόγιαν Κρικιτς -για τον παίκτη ενδιαφέρονται πάντως και ισπανικές ομάδες, όπως η Μάλαγα και η Λα Κορούνια, αλλά τα ρεπορτάζ των Ισπανών κάνουν λόγο για «σφήνα» από την ελληνική πλευρά που με όπλο το Τσάμπιονς Λιγκ είναι δελεαστική για τον παίκτη που έκανε πολύ καλή σεζόν πέρυσι στον Άγιαξ. Νορντίν Άμραμπατ, Ολλανδός με μαροκινές ρίζες που παραμένει στη Γαλατά όπου το μέλλον του δεν είναι σταθερό λόγω και του περιορισμού των ξένων παικτών στον τουρκικό σύλλογο.

Στους ερυθρόλευκους έχει προταθεί και ο διεθνής Παραγουανός Όσκαρ Καρντόσο της Μπενφίκα, με τον υψηλόσωμο άσο να αποτελεί μια καλή αλλά και πολύ δύσκολη περίπτωση.

Στο μεταξύ τα δημοσιεύματα για φλέρτ μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων για τον Μανωλά συνεχίζονται, την ώρα που στην Ισπανία θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Βάσκο στόπερ Εκίθα της Μπιλμπάο.

By