Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στο Λονδίνο θα λύσουν τις διαφορές τους Ατλέτικο και Τσέλσι

Όλα στο μηδέν στην αναμέτρηση της Μαδρίτης

Atletico-Madrid-vs-Chelsea-Champions-e1398131656301

Στο Λονδίνο θα κριθεί ποια από τις Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης θα προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού οι δύο ομάδες θα κληθούν να λύσουν την επόμενη εβδομάδα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τους λογαριασμούς που άφησαν μετά το αποψινό 0-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» της ισπανικής πρωτεύουσας.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να διατήρησαν συντριπτική κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, που σε κάποιο σημείο έφτασε στο 70% (!), όμως αυτό δεν αποδείχθηκε παρά ένα ανούσιο στατιστικό στοιχείο καθώς οι «μπλε» πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν, με ουσιαστικά μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή σε αυτό το διάστημα τον τραυματισμό του Πετρ Τσεχ, που υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης.

Ο Τσέχος διεθνής τερματοφύλακας αναγκάστηκε να αποχωρήσει δίνοντας τη θέση του στον Μαρκ Σβάρτσερ μόλις στο 18ο λεπτό, ύστερα από σύγκρουση που είχε με τον Ραούλ Γκαρσία σε κόρνερ του Κόκε. Από εκεί και ύστερα, μια κεφαλιά του Κόκε (31΄) κι ένα επικίνδυνο σουτ του Σουάρες (34΄) που έφυγε μόλις άουτ ήταν οι μοναδικές φάσεις άξιες λόγου.

Στο 55΄ ο 42χρονος Αυστραλός τερματοφύλακας της Τσέλσι φρόντισε να διορθώσει την άστοχη έξοδό του αποκρούοντας το σουτ του Ντιέγκο, ενώ στο 60΄ νέο σουτ του Βραζιλιάνου πλέι μέικερ έφυγε άουτ, για μια Ατλέτικο που εξακολουθούσε να πιέζει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η ατυχία έπληξε την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο για δεύτερη φορά στο 71΄, όταν τραυματίστηκε και αποχώρησε και ο Τζον Τέρι, ενώ η κίτρινη που δέχθηκε ο Φρανκ Λάμπαρντ θα τού στερήσει τη ρεβάνς, όπως άλλωστε οι Μίκελ (Τσέλσι) και Γκάμπι (Ατλέτικο) για τον ίδιο λόγο.

Πηγή: naftemporiki.gr

By