Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στο Ναύπλιο… συνεχίστηκε η «κόντρα» των οπαδών του ΠΑΟ με την οικογένεια Βαρδινογιάννη!

Μια από τις ειδήσεις που θα απασχολήσουν τον τύπο αύριο, έχει να κάνει με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και το επεισόδιο στο Ναύπλιο. Εκεί όπου ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα σημαδεύτηκε από την ένταση που δημιουργήθηκε με πρωταγωνιστές οπαδούς του Παναθηναϊκού και τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ.

palaimaxoi+(2)news-61513102014203004Όλα ξεκίνησαν όταν οι περίπου 50 φίλοι του Παναθηναϊκού που παραβρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου του Ναυπλίου για το φιλικό των παλαιμάχων ΠΑΟ και Παναυπλιακού (όπου τιμήθηκε ο Νίκος Καραβίδας, που διακρίνεται στην πρώτη φωτό) άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα κατά του «καπετάνιου». Τα συνθήματα αφορούσαν τον ίδιο τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ αλλά και συνολικά την οικογένεια Βαρδινογιάννη, πράγματα που γνωρίζουν πολύ καλά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ο κ.Βαρδινογιάννης που νωρίτερα είχε δηλώσει πως είναι γνωστή η αιτία που αποχώρησε (στα φαινόμενα βίας αναφέρθηκε) ανέβηκε στην εξέδρα και προσπάθησε να έχει συνομιλία με τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος, χαμογελούσε, όχι όμως και οι νεαροί, στην πλειοψηφία τους, οπαδοί που σταμάτησαν, πάντως, να βρίζουν την οικογένεια (Βαρδινογιάννη). Προσωρινά μάλλον. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού αποχώρησε στη συνέχεια και η τελετή απονομής του, δεν έγινε ποτέ.

Αυτή η κολόνια, κρατάει… χρόνια στον Παναθηναϊκό (όπου γνώρισε την κορύφωσή της στη διάρκεια της παρουσίας -στην ιδιοκτησία- του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος υποχρεώθηκε να αποχωρήσει κάποια στιγμή, δίνοντας τη θέση του στην πολυμετοχικότητα).

By