Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στο ΟΑΚΑ επανέρχεται ο Roger Waters

Τα «μαζεύει» η Didi Music μετά τις αντιδράσεις

roger-waters-thumb-medium

Τελικά και ο Άγιος φοβέρα θέλει, όπως λέει και η παροιμία. Στην περίπτωση της Didi Music (εντάξει δεν θέλουμε να πούμε πως είναι και αγία) μάλλον αυτό λειτούργησε αφού η εταιρεία ήρθε αντιμέτωπη με δυσμενή σχόλια, αντιδράσεις από το κοινό και καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε την προηγούμενη εβδομάδα και με την οποία άλλαζε την ημερομηνία και το χώρο διεξαγωγής της συναυλίας του Roger Waters.

Τελικά σήμερα ανακοίνωσε πως η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ όπως ήταν εξαρχής προγραμματισμένο.

Όπως αναφέρει στην νεότερη ανακοίνωση «η αντίδραση και η αναστάτωση που προκάλεσε, σε μέρος του κοινού, η αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής της συναυλίας του Roger Waters The Wall, είχε σαν αποτέλεσμα τη διευθέτηση των θεμάτων παραγωγής και την επαναφορά του show στο OAKA την Τετάρτη 31 Ιουλίου. Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά.»

Την προηγούμενη Πέμπτη η διοργανώτρια εταιρεία είχε ανακοινώσει πως η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Terra Vibe στη Μαλακάσα την Πέμπτη 1η Αυγούστου, επικαλούμενη τις προδιαγραφές του χώρου καθώς έκρινε ότι το πάρκο της Μαλακάσας πληροί καλύτερα από το ΟΑΚΑ τις προδιαγραφές για τις απαιτήσεις του υπερθεάματος «The Wall».

Το προκλητικό της ανακοίνωσης ωστόσο δεν ήταν τόσο η αλλαγή του χώρου και της ημερομηνίας αλλά το ότι τα εισιτήρια δεν εξαργυρώνονται. Ενημέρωνε μάλιστα όσους έχουν αγοράσει εισιτήριο ότι ισχύει για το νέο χώρο σε αντίστοιχες θέσεις και διαζώματα. Ποιες θέσεις εννοούσε άγνωστο, αφού ως γνωστό στη Μαλακάσα δεν υπάρχουν κερκίδες αλλά γρασίδι.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By