Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στο Ποτάμι οδεύει ο Γρ. Ψαριανός

Η ΔΗΜΑΡ έχει φύγει από μένα και όχι εγώ από τη ΔΗΜΑΡ τόνισε ο βουλευτής του κόμματος

psarianos 01

Στο συνέδριο του Ποταμιού στο Λαύριο θα συμμετάσχει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός, όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ FM.  «Η ΔΗΜΑΡ έχει φύγει από μένα και όχι εγώ από τη ΔΗΜΑΡ. Θα συμμετέχω στο συνέδριο Του Ποταμιού και όχι στις δικές μας κομματικές διεργασίες. Να αναλάβει κάποιος τις πολιτικές ευθύνες πραγματικά και όχι με παραιτήσεις επί ψηφοφορίας» είπε

Πρόσθεσε δε πως δεν θα συμμετέχει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το Σάββατο και ότι δεν έχει «λόγο ύπαρξης στο κόμμα» αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ακολουθήσουν αποχωρήσεις.

«Δε θα συμμετάσχω στις κομματικές συνεργασίες γιατί αυτό το πράγμα το θεωρώ νεκρό. Συνάδελφοί μου από τους οποίους ζητάω συγγνώμη για το χαρακτηρισμό «νεκρό» έχουν κηρύξει στρατηγικό σχέδιο συμμαχίας με το ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Μέχρι τώρα δεν μιλάγαμε με κανέναν και το αποτέλεσμα ήταν να φτάσουμε στο 1%, ενώ τώρα ξαφνικά μιλάμε με όλους, με Το Ποτάμι, την Κεντροαριστερά, την Ελιά, το ΠΑΣΟΚ, με την προϋπόθεση ότι θα συστρατευτούμε όλοι με τον ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε.

By