Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στο στόχαστρο ο αγέλαστος Ολλανδός μετά την ήττα της Μάντσεστερ…

Πρεμιέρα με το αριστερό για τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ κι ο κόσμος του twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός. Στόχος των περισσοτέρων; Μα, ο Λουί Φαν Χάαλ, αυτός ο αγέλαστος (συγνώμη, γέλασε κάποια στιγμή στο Μουντιάλ, σε μια πρόκριση της Ολλανδίας) προπονητής –για πολλούς, κορυφή!

vangaalΤα περισσότερα σχόλια είχαν στόχο τον Ολλανδό, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον συνέκριναν με τον Ντέιβιντ Μόγιες. Οποία αισχύνη…

Ο Φαν Χάαλ πάντως, φανερά απογοητευμένος μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Σουόνσι έκανε λόγο για μια πολύ κακή εικόνα της ομάδας του στο αμυντικό κομμάτι, ενώ τόνισε πως χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Διαβάστε κάποια από όσα δήλωσε…
«Δεν φτάσαμε στο επίπεδο που είχαμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε στα φιλικά, αυτό είναι απογοητευτικό γιατί το σημερινό ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι. Ήμασταν απογοητευτικοί στην άμυνα, γι” αυτό χάσαμε σήμερα. Χρειαζόμαστε άμεσα αμυντικούς. Σήμερα δεν παίξαμε ως ομάδα, αυτό ήταν το λάθος μας».
Προσωπικά θα σταθώ σε κάποια πράγματα που μου είπε ο διεθνολόγος και φίλος Μάνος Σταραμόπουλος: «Αυτή η ομάδα, δεν αντέχει για μεγάλα πράγματα. Εντάξει, είχε τις απουσίες της. Αλλά φαίνεται πως δεν μπορεί…».
Ο Μάνος (ο Σταραμόπουλος) μου σύστησε πάντως, να κάνω υπομονή. «Στην Αγγλία, τα πάντα εύκολα διαφοροποιούνται», επισήμανε. Τον πιστεύω και κάνω υπομονή. Ελπίζοντας να δω μια καλύτερη Μάντσεστερ, να διεκδικεί τίτλο –τι κι αν την αντιπαθώ σε απίστευτο βαθμό!

Β.Μελ.

By