Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στο στόχαστρο των Anonymous η Χρυσή Αυγή [βίντεο]

«Η φωνή της θα παύσει από το διαδίκτυο» προειδοποιεί η ομάδα ακτιβιστών – χάκερ

anonymous

«Η Χρυσή Αυγή επένδυσε στην απελπισία των ανθρώπων καταφέρνοντας να μπει στο κοινοβούλιο, μετασχηματίζοντας έτσι την εγκληματικής της οργάνωση σε πολιτικό κόμμα» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Anonymous σε νέο μαγνητοσκοπημένο μήνυμά τους, με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτη.

«Ηγέτες της Χρυσής Αυγής, δεν είναι η πρώτη φορά που έχετε υποπέσει στην αντίληψή μας. (…) Τραυματίζεται και σκοτώνεται ανθρώπους που δεν σας έκαναν τίποτα, μόνο για την ευχαρίστησή σας. Είστε ενάντια στην ελευθερία του λόγου. Εκφοβίζετε τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται για τα ιδανικά τους και επιτίθεστε στους πολιτικούς αντιπάλους σας, αλλά απαιτείτε υποκριτικά αυτό ακριβώς το ίδιο δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου για τον εαυτό σας, επιτιθέμενοι σε δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης. (…) Ειστε δολοφόνοι και εχθροί της δημοκρατίας» τονίζουν στο μήνυμα τους οι γνωστοί για την ακτιβιστική δράση τους χάκερς.

«Αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν θα είναι πλέον ανεκτή. (…) Οι ενέργειές σας θα έχουν επιπτώσεις. Αυτό το κόμμα θα σταματήσει μια για πάντα και η φωνή του θα παύσει από το διαδίκτυο. Είναι ώρα να πληρώσετε για τα εγκλήματά σας» προειδοποιούν οι Anonymous προαναγγέλοντας ηλεκτρονική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής στις 26 Οκτωβρίου με την κωδική ονομασία #OpCease Golden Dawn

Το μήνυμα των Anonymous:[space=»8″]

[video_embed][/video_embed]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By