Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στο φουλ οι… μηχανές για τον Παναιτωλικό (2-1 στην Κέρκυρα)!

Αήττητος από τις 22 Σεπτεμβρίου ο Παναιτωλικός, αιφνιδίασε στο πρώτο ημίχρονο την Κέρκυρα, πέτυχε δύο γρήγορα γκολ και τελικά έφυγε από το νησί των Φαιάκων με τη νίκη, 2-1, την τρίτη σερί στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας.

ÊÅÑÊÕÑÁ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ KERKIRA - PANETOLIKOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)Στο 16′, έπειτα από σουτ του Φωτάκη, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Μαρτίνες, βρήκε το αριστερό δοκάρι, με τον Βιγιαφάνες να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Πριν οι γηπεδούχοι συνέλθουν, ο Λεάντρο Κάπελ με σουτ από πλάγια δεξιά έκανε το 2-0, στο 20′, ενώ δευτερόλεπτα μετά ο Αλβες δεν μπόρεσε να πετύχει και τρίτο γκολ για τον Παναιτωλικό.

Η αντίδραση της Κέρκυρας δεν ήρθε, ουσιαστικά ποτέ. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν ένταση, πάθος και σχεδιασμό στο παιχνίδι τους κι ελάχιστα ανησύχησαν τους φιλοξενούμενους.

Ακόμα και το γκολ της Κέρκυρας, με όμορφο γυριστό σουτ από τον Γκόμες στο 84′, δεν ήταν ικανό για να αλλάξει την εικόνα του αγώνα.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σέτκους, Βενέτης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Μαραγκός (72′ Καϊκούτ), Ρόχας (46′ Ζορμπάς), Ανδρεόπουλος (46’Ναγιάρ), Μαρκόφσκι, Κοντός, Χαβίτο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Μπεχεράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κέβιν Μαρτίνες, Γοδόι, Φωτάκης, Νίκο Μαρτίνες, Κάπελ (74′ Καλογέρης), Βιγιαφάνες (80′ Κουτρουμάνος), Άλβες (67′ Βασιλείου).

 

 

By