Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στρατηγική συνεργασία της Henkel Hellas με τη φαρμακευτική βιομηχανία GAP

Σε στρατηγική συνεργασία, για την αποκλειστική διανομή προϊόντων του Τομέα Καλλυντικών Εμπορίου της Henkel στα φαρμακεία, προχωρούν oι δύο επιχειρήσεις

henkel

Σε στρατηγική συνεργασία, για την αποκλειστική διανομή προϊόντων του Τομέα Καλλυντικών Εμπορίου της Henkel στα φαρμακεία, προχωρούν η Henkel Hellas και η ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία GAP.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από το Φεβρουάριο του 2014, η GAP έχει αναλάβει την αποκλειστική διανομή στα φαρμακεία της βαφής Schwarzkopf Nectra, των σειρών οδοντόκρεμας Vademecum Bio και Homeophytol, καθώς και της σειράς Diadermine Youth Infused, η οποία διατίθεται και στα καταστήματα Hondos Center.

Με αφορμή τη νέα αυτή συνεργασία, ο Φίλιππος Μηναΐδης, διευθυντής Τομέα Καλλυντικών Εμπορίου Ελλάδας, Κύπρου, Ισπανίας και Πορτογαλίας, δήλωσε: «Για τη Henkel Hellas είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχει άμεση πρόσβαση στα προϊόντα της ο Έλληνας καταναλωτής, σε κάθε σημείο που επιλέγει να πραγματοποιήσει τις αγορές του. Η συνεργασία μας με την GAP αποτελεί ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που στο πλευρό μας στην προσπάθεια αυτή είναι μία ελληνική εταιρεία με σημαντική ιστορία και εξαιρετικές προοπτικές».

By