Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στρατούλης: Θα ακυρώσουμε την πώληση της ΔΕΗ

Ο βουλευτής του κόμματος διαμήνυσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρώσει ενέργειες «που πλήττουν την εθνική κυριαρχία» και πρόσθεσε ότι «μικρή ΔΕΗ θα οδηγήσει σε πλήρες ξεπούλημα του εθνικού φορέα ενέργειας»

dimitris-stratoulis-arxeiou

Σκληραίνει τη στάση του ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση της λεγόμενης «μικρής ΔΕΗ».

Ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Στρατούλης σε σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε στον ANT1, προανήγγειλε ότι «όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην κυβέρνηση θα ακυρώσει την πώληση της ΔΕΗ» και χαρακτήρισε το επίμαχο σχέδιο νόμου «εκχώρηση δημόσιας περιουσίας και ξεπούλημα σε ιδιωτικά συμφέροντα».

Ο κ. Στρατούλης διαμήνυσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρώσει ενέργειες «που πλήττουν την εθνική κυριαρχία» και πρόσθεσε ότι «μικρή ΔΕΗ θα οδηγήσει σε πλήρες ξεπούλημα του εθνικού φορέα ενέργειας».

Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση ότι το σχέδιο νόμου θα περάσει με συνοπτικές διαδικασίες μέσα από το θερινό τμήμα της Βουλής, τονίζοντας χαρακτηριστικά :«Δυστυχώς το έχουν συμφωνήσει να είναι προαπαιτούμενο».

By