Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Στροφή» στις επενδύσεις από Σαμαρά

Συνάντηση με τον CEO της SAP Τζιμ Χάγκμαν Σνέιμπ είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Έλληνας πρωθυπουργός.

SAPΟι προσπάθειες του Αντώνη Σαμαρά για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας συνεχίζονται, όπως και οι επαφές του Έλληνα πρωθυπουργού με εκπροσώπους εταιρειών του εξωτερικού προκειμένου αυτές να δραστηριοποιηθούν στη χώρα μας.

Έτσι, το πρωί της Τρίτης ο διευθύνων σύμβουλος της SAP Τζιμ Χάγκμαν Σνέιμπ πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για να συζητήσει με τον κ. Σαμαρά για το επενδυτικό πρόγραμμα που φιλοδοξεί να εφαρμόσει ο πρωθυπουργός.

«Ήρθαμε να βοηθήσουμε να επιταχυνθεί η ανάπτυξη στην Ελλάδα» ανέφερε ο CEO της SAP Τζιμ Χάγκμαν Σνέιμπ που συμπλήρωσε πως η εταιρεία, για να δείξει τη στήριξή της στη χώρα μας, μετέφερε την έδρα των κεντρικών γραφείων της Νότιας Ευρώπης στην Αθήνα.

«Συζητήσαμε τρόπους καταπολέμησης της ανεργίας και το πως μπορούν να βοηθηθεί η ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρήσεων» υπογράμμισε ο κ. Σνέιμπ μετά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά.

Η SAP είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες λογισμικού για οργάνωση επιχειρήσεων  καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είναι η μεγαλύτερη του κλάδου στην Ευρώπη και η τρίτη στον κόσμο.

 

 

By