Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Στ. Καλαφάτης: Η κυβέρνηση εξασφάλισε την παραμονή της χώρας στο ευρώ

Στο επίκεντρο η μείωση της ανεργίας

kalafatisΗ κυβέρνηση κατάφερε να διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στο ευρώ επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλον Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας στο 9ο συνέδριο της ΝΔ, ενω τόνισε η διαφορά με τα όσα βίωνε η χώρα πριν ένα χρόνο είναι τεράστια.

«Είναι η ώρα που η ΝΔ αφήνει και πάλι την υπογραφή της σε μια ιστορία διάσωσης και ανόρθωσης της πατρίδας, ιστορία μετάβασης από τη χρεοκοπία στην ανάπτυξη» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Καλαφάτης παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες του υπουργείου για το επόμενο διάστημα, επεσήμανε «τώρα εστιάζουμε στην αντιμετώπιση της ανεργίας», ενώ έδωσε έμφαση στην αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων.

«Ανοίξαμε την περπατησιά μας και συνεχίζουμε αταλάνευτα, απόφασή μας η χώρα να σταματήσει να εξαρτάται από μνημόνιο» τόνισε επισημαίνοντας την ανάγκη να προχωρήσει η προσαρμογή της ΝΔ στις ανάγκες της κοινωνίας και στα κελεύσματα των νέων καιρών.

«Κάθε έξυπνος πολιτικός μηχανισμός οφείλει να προσαρμόζεται, οφείλουμε, ως παράταξη, να βγαίνουμε μπροστά από τα γεγονότα με εγγυητές τους απλούς ανθρώπους του τόπου» δήλωσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By