Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ δίνουν «ραντεβού» το απόγευμα έξω από το Ραδιομέγαρο.

ert1Την ώρα που οι πολιτικοί αρχηγοί θα προσπαθήσουν εκ νέου να βρουν λύση στο αδιέξοδο με τη δημόσια τηλεόραση, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ αλλά και χιλιάδες άλλοι ακόμα θα βρεθούν για μια ακόμα φορά έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, στις 18:00 την ώρα που ξεκινά η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ από τις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, σε συνεργασία με την ΠΟΕΣΥ, την ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΣΠΕΡΤ.

«Η ΓΣΕΕ απαιτεί την άμεση ανάκληση της ΠΝΠ η οποία, εκτός από την ΕΡΤ και τους εργαζόμενούς της, αφορά όλους τους εργαζόμενους, τις δημόσιες επιχειρήσεις, την περιουσία και το μέλλον τους» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας και σημειώνει πως ο αγώνας είναι «αγώνας που αφορά πρωτίστως στη Δημοκρατία που βάναυσα, αυταρχικά και ετσιθελικά παραβιάζει η εκτελεστική εξουσία».

Στη μία το μεσημέρι, διάφορα σωματεία και ομοσπονδίες έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ στο υπουργείο Οικονομικών και πορεία προς τη Βουλή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By