Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα του άτυχου οπλίτη

«Οι δολοφόνοι θα πληρώσουν»

mezalas-thima-epop

Ξεχειλίζει, η οργή του πατέρα του άτυχου οπλίτη, Αναστάσιου Μεζάλα, ο οποίος την Τρίτη έχασε τη ζωή του στο Βόλο από έκρηξη όλμου μέσα στον πυροσωλήνα. Ο πατέρας του, Δημήτρης Μεζάλας, μη μπορώντας να συγκρατήσει το πόνο του για το χαμό του παιδιού του, σε αποχαιριτηστήριο μήνυμα που δημοσίευσε στο facebook, ορκίστηκε στο παιδί του ότι «θα πληρώσουν οι δολοφόνοι».

Επιπλέον, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, ο Δημήτρης Μεζάλας, αναφέρεται σε όλους αυτούς που «στέρησαν την ζωή στην Αύρα μας, και για τις περικοπές στις ένοπλες δυνάμεις που σου στέρησαν το δικαίωμα να χαρείς το παιδάκι σου και την Γυναίκα σου που λάτρευες».

«Ορκίζομαι μοναχοπαίδι μου πως θα πληρώσουν οι δολοφόνοι. Θα πληρώσουν για τις περικοπές στην υγεία που στέρησαν την ζωή στην Αύρα μας και για τις περικοπές στις ένοπλες δυνάμεις που σου στέρησαν το δικαίωμα να χαρείς το παιδάκι σου και την γυναίκα σου που λάτρευες. Ηθελες να είμαι υπερήφανος για σένα και είμαι παλικάρι μου…Θα ανταμώσουμε ξανά όταν θα έχουν πληρώσει οι δολοφόνοι για τον χαμό σας. Στ΄ορκίζομαι», η σπαρακτική δημοσίευση του άτυχου πατέρα.

Εκτός απο το μήνυμα, ο Δημήτρης Μεζάλας, αποχαιρέτησε το παιδί του με μια φωτογραφία  στην οποία εικονίζεται ο άτυχος Επαγγελματίας Οπλίτης με τα λόγια: «Αθάνατος θα μείνεις Αίμα από το Αίμα μου».

Υπενθυμίζεται ότι στις 4.00 το απόγευμα κηδεύονται από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, ο Αναστάσιος Μεζάλας και ο Γιώργος Ορφανίδης. Στις 4.30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Πετρωτό Πάτρας θα γίνει η κηδεία του Φώτη Ανδρικόπουλου.

By