Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονιστικό: Ζευγάρι νεαρών προχώρησε στη σύναψη σχέσης, δίχως ο ένας να ξέρει το ζώδιο του άλλου

Ένα καταπληκτικό κείμενο με πηγαίο χιούμορ

middle-finger-300x199«Μουδιασμένη» εμφανίζεται ακόμη η κοινή γνώμη στο Λυγουριό Αργολίδας από το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε μπαρ της γραφικής κωμόπολης.

Ήταν περασμένα μεσάνυχτα όταν νεαρή φοιτήτρια του Παντείου που διασκέδαζε με την παρέα της σε γνωστό café-bar της περιοχής, δέχτηκε ένα σφηνάκι «Καμικάζι», κερασμένο από συνομήλικό της, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της. Τη στιγμή εκείνη ωστόσο, τίποτε δεν προμήνυε την απρόσμενη εξέλιξη που θα αποκτούσε η βραδιά.

Η κοπέλα, κρατώντας το σφηνοπότηρο, χαμογέλασε και έγνεψε «στην υγειά σου» προς τη μεριά του ευγενικού θαμώνα, ο οποίος την πλησίασε αμέσως. Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, ο πάγος μεταξύ τους έσπασε από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα της γνωριμίας τους με ένα απλό «Έρχεσαι συχνά εδώ;», ενώ κατά τις επόμενες 2-3 ώρες τόσο η μεν όσο και ο δε επιδόθηκαν στην ανταλλαγή αλλεπάλληλων ερωτήσεων, απαντήσεων και αφορισμών –στους οποίους κατά κανόνα συμφωνούσαν– με πιο χαρακτηριστικούς τους «Τι μουσική ακούς;», «Μου έχει λείψει να επικοινωνώ με κάποιον εγκεφαλικά» και «Νιώθω σαν να σε ξέρω από πάντα».

Αμέσως μετά οι δυο νέοι αποφάσισαν από κοινού να αποχωρήσουν μαζί από το δημοφιλές στέκι για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου «κάπου πιο ήσυχα», όπως δήλωσε ο μπάρμαν του μαγαζιού, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αρχές, προκειμένου να τους ενημερώσει για το ύποπτο περιστατικό που έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια του. Το γεγονός που γέμισε υποψίες τον καλό επαγγελματία του κλάδου της εστίασης, ήταν το γεγονός ότι οι δύο νέοι σύναψαν ερωτική σχέση χωρίς ο ένας να ξέρει το ζώδιο του άλλου, καθώς κατά τη διάρκεια της γνωριμίας του ζευγαριού, κανένας από τους δύο δεν έφερε την κουβέντα στους αστερισμούς –ούτε καν σε επίπεδο ανάδρομου Ερμή.

Η αστυνομία, φοβούμενη τα χειρότερα για την πορεία της σχέσης του ζευγαριού, εξαπέλυσε αμέσως ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του –έρευνα που μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει καρπούς. Ωστόσο, το «Κουλούρι» κατάφερε να έρθει σε επαφή με μια εκ των πρωταγωνιστών της παραπάνω ιστορίας.

Η 20χρονη Β.Ζ., η οποία μοιάζει αμετανόητη, δήλωσε ότι δεν δίνει δεκάρα για το τι θα πει ο κόσμος. Μάλιστα, μίλησε για τη στιγμή της γνωριμίας με κυνισμό που σοκάρει: «Ναι, τον είδα που με είδε και κατάλαβα ότι του άρεσα. Κι εμένα μου φάνηκε νόστιμο παιδί», δήλωσε απερίφραστα, για να συνεχίσει: «Αλλά τι; Επειδή είμαι ένα απλό, λαϊκό κορίτσι, πρέπει να μην κάνω βήμα χωρίς να συμβουλευτώ πρώτα τα ζώδια; Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα αγνοούσα και πάλι τα ζώδια», καταλήγει η κοπέλα.

Πηγή: http://www.tokoulouri.com/

By