Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στους «ασημένιους» του υγρού στίβου

Από τον Κ. Παπούλια, τον Αντ. Σαμαρά και τον Ευ. Βενιζέλο

thumbnail

Με τηλεγράφημα του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας συγχαίρει τους αθλητές Σπύρο Γιαννιώτη, Αντώνη Φωκαΐδη και Κέλη Αραούζου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ομαδικό 5χλμ ανοιχτής θαλάσσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βερολίνου.

«Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Η επιτυχία σας αυτή επιβεβαίωσε τις πολύ σπουδαίες δυνατότητες της ελληνικής κολύμβησης και χάρισε σε όλους μας μεγάλη χαρά και συγκίνηση», αναφέρει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός στο τηλεγράφημά του ανέφερε: «Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη σας διάκριση. Αποδείξατε ότι η σκληρή και ομαδική δουλειά στο τέλος θριαμβεύει. Όλοι οι Έλληνες νιώθουμε υπερήφανοι. Σας ευχαριστούμε».

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε τα εξής:

«Το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησαν οι Σπύρος Γιαννιώτης, Αντώνης Φωκαΐδης και Κέλυ Αραούζου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Βερολίνου, πιστοποιεί για άλλη μία φορά τη μεγάλη κλάση τους, αλλά και το γεγονός ότι ο υγρός στίβος είναι πάντοτε ένα προνομιακό πεδίο για τους Έλληνες αθλητές. Τους συγχαίρουμε για την μεγάλη επίδοση και τους ευχαριστούμε που ανέβασαν, μαζί με την σημαία μας και το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων».

By