Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνάντηση αντιπροσωπείας αγροτών με τους αρχηγούς των κομμάτων

 Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επαφών στην Αθήνα, αγρότες της Πέλλας έχουν προβεί σε συμβολική κατάληψη της εφορίας στην Έδεσσα

agrotes-trakterA

Με το βλέμμα στραμμένο στην Αθήνα, όπου αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων θα έχει συνάντηση στη Βουλή με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, είναι οι αγρότες, οι οποίοι για σήμερα έχουν επιλέξει την «οδό» των ήπιων κινητοποιήσεων. Μάλιστα, όπως αναφέρει στο ΑΜΠΕ ο αγρότης Γιάννης Βάγκος, μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, δεν αποκλείεται να επιδιωχθεί και συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επαφών στην Αθήνα, αγρότες της Πέλλας έχουν προβεί σε συμβολική κατάληψη της εφορίας στην Έδεσσα, ενώ στις Σέρρες οι συνάδελφοί τους πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από το κτίριο της πρώην Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας στο κέντρο της πόλης. Ησυχία επικρατεί σε Καβάλα και Δράμα, όπως και στην Ημαθία, όπου αγρότες από το μπλόκο της Κουλούρας πρόκειται αύριο να κατέβουν στην Αθήνα προκειμένου να συναντήσουν τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών, Κώστας Λιολιόπουλος, μέλος της «Πρωτοβουλίας».

Συνολικά 38 είναι τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα, μ” αυτά στον κόμβο της Νίκαιας, στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης, έξω από τη Λάρισα και στον κόμβο της Κουλούρας, στην Εγνατία Οδό, να πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις.

By