Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση Βενιζέλου με το νέο πρόεδρο του ΣΕΒ

«Το μεγάλο στοίχημα είναι να δώσουμε δουλειά σε ανέργους»

fessas800_280514

Για τις προοπτικές ανάπτυξης  της  ελληνικής οικονομίας και τις δυνατότητες διεύρυνσης των επενδύσεων, συζήτησαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος με τον νέο πρόεδρο του ΣΕΒ, Θεόδωρο Φέσσα και το νέο ΔΣ του ΣΕΒ,  σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι συζήτησαν «για τις προοπτικές της οικονομίας, για την αλλαγή κλίματος, για τις δυνατότητες που έχουμε να κάνουμε την ελληνική κοινωνία πιο ασφαλή και πιο αισιόδοξη και κυρίως τους νέους».

Παράλληλα υπογράμμισε πως «το μεγάλο στοίχημα είναι να κρατηθούν οι επιχειρήσεις, να έχουμε επενδύσεις για να συντηρούμε τις θέσεις εργασίας και να δώσουμε δουλειά στους ανέργους» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά «έτσι θα δουλέψει ο θετικός κύκλος, αλλά για να φτάσουμε σε αυτό πρέπει να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο μέσα στον οποίο κάποιοι θέλουνε να μας εγκλωβίσουν».

Ο κ. Φέσσας, στον οποίο ο κ. Βενιζέλος ευχήθηκε «καλή επιτυχία», ανέφερε ότι κατά τη συνάντηση «αναλύσαμε θέματα της ελληνικής οικονομίας, θέσαμε ζητήματα που αφορούν προβλήματα αλλά και ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιάσει η ελληνική ιδιωτική επιχείρηση.

By