Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Γεωργιάδη με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το νοσοκομειακό «χαράτσι»

 Oι δύο πλευρές θα επιχειρήσουν να βρουν κοινό τόπο για το δημοσιονομικά ισοδύναμο μέτρο που θα μπορούσε να επιβληθεί αντί του «εισιτηρίου»

pasok1

Με τους αντιδρώντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για μέτρο των  25 ευρώ  πρόκειται να συναντηθεί το απόγευμα της Τρίτης (18.30) ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης.

Σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, οι δύο πλευρές θα επιχειρήσουν να βρουν κοινό τόπο για το δημοσιονομικά ισοδύναμο μέτρο που θα μπορούσε να επιβληθεί αντί του «εισιτηρίου».

Ο Α.Γεωργιάδης είχε προαναγγείλει τη συνάντηση με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, σημειώνοντας ότι η επίμαχη ρύθμιση θα μπορούσε να καταργηθεί, εφόσον βρεθούν ισοδύναμα μέτρα.

Ο υπουργός Υγείας είχε αναφέρει ότι μία από τις προτάσεις που θα συζητηθούν είναι η επιβολή τέλους στα παραπεμπτικά για αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες.

Τόνισε, δε, ότι η τρόικα συμφωνεί να καταργηθεί το «εισιτήριο» των 25 ευρώ, αρκεί να υπάρξει αύξηση της συμμετοχής σε όλα τα παραπεμπτικά

(Visited 1 times, 1 visits today)
By