Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνάντηση εργασίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Λ. Γρηγοράκου

Mε τον Γενικό Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ και τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου

ypourgeio-ygeias-ktirio

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος με τον Γενικό Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόδωρο Παπαδημητρίου και τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» Ιώαννη Πετράκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Γρηγοράκος ενέκρινε την οικονομική ενίσχυση του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου και την άμεση ενίσχυσή του με ιατρικό προσωπικό, για να αποφευχθούν προβλήματα κατά τη θερινή περίοδο, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης στο χώρο ευθύνης του Νοσοκομείου Σύρου.

Επιπλέον, σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες υποστήριξης του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας σε θέματα Δημόσιας Υγείας. Ο κ. Γρηγοράκος θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Σύρου ώστε να συζητήσει με τους φορείς και να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα στον χώρο της υγείας.

Επίσης, ο Υπουργός Αναπληρωτής σημείωσε ότι το Νοσοκομείο Σύρου θα ενταχθεί κατά προτεραιότητα στο νέο σύστημα υποστήριξης κρίσιμων θεμάτων υγείας της νησιωτικής περιοχής του Αιγαίου (task force).

By