Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Συνάντηση Κουτσούμπα με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο

Συζήτηση εφ” όλης της ύλης

ieronimosA«Ήταν μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας. Με τον Αρχιεπίσκοπο ανταλλάξαμε σκέψεις για τις εξελίξεις, για την κατάσταση στη χώρας μας, την κρίση που βιώνει ο λαός μας, την φτώχεια, την ανεργία, τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός, οι εργαζόμενοι και η νεολαία της πατρίδας μας» ανέφερε ο  γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας  της Ελλάδας. 

Ταυτόχρονα, συμπληρώνει ο κ. Κουτσούμπας, είδαμε την κατάσταση στην περιοχή, ενημερώσαμε τον Αρχιεπίσκοπο για την ανησυχία του ΚΚΕ σχετικά με τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, στη Συρία, τους κινδύνους πολεμικής εμπλοκής και βεβαίως επισημάναμε την αναγκαιότητα ο λαός μας να επαγρυπνεί γύρω από αυτές τις εξελίξεις.

Παράλληλα, ο κ. Κουτσούμπας σημειώνει ότι «φυσικά είναι διακριτοί οι ρόλοι, ο ρόλος της εκκλησίας, ο ρόλος των πολιτικών κομμάτων, ο ρόλος του Κομουνιστικού Κόμματος στη χώρα μας»

Τέλος, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ διαβεβαίωσε ότι «θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλό του λαού μας, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες σε μια άλλη κοινωνία».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By