Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συνάντηση Μάρτιν Σούλτς με τον Πρωθυπουργό

 Μια ώρα αργότερα, παρουσία του κ. Σαμαρά θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με μέλη της ελληνικής κυβέρνησης

schulz martin

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη να ολοκληρωθεί η δημοσιονομική και τραπεζική ένωση και ότι η ενωμένη Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίζει τα προβλήματα του πολίτη και να απαντά στις ανησυχίες του.

Νωρίτερα, σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς είχε  συνάντηση με προέδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ παρέστη και στην κοινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της χώρας μας ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2014.

Το απόγευμα (18:00) ο κ. Σαμαράς θα προεδρεύσει του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο. 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By