Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια θα έχει αύριο ο Σταύρος Θεοδωράκης

Η είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση του Ποταμιού στο Twitter

theodorakisA

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα έχει αύριο, Πέμπτη και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Η είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση του Ποταμιού στο Twitter.

«Αύριο ο Σταύρος Θεοδωράκης και στελέχη του Ποταμιού θα συναντήσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», αναφέρει το σχετικό tweet.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα συναντήσεις με τον κ. Παπούλια είχαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε την Τρίτη και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Το Ποτάμι άνοιξε χθες τα χαρτιά του για τις θέσεις που πρεσβεύει εν όψει της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και έναντι του ενδεχομένου πρόωρων εκλογών.

Ειδικότερα, είπε «όχι» στις «τσάτρα πάτρα» εκλογές και εξέφρασε την άποψη ότι χρειάζεται μία ισχυρή υποψηφιότητα για το αξίωμα, υπογραμμίζοντας ότι «εκτός όλων των άλλων, οι γεωστρατηγικές εξελίξεις δεν επιτρέπουν η χώρα να μείνει έστω και μία ώρα χωρίς κυβέρνηση και ταυτόχρονα χωρίς Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

«Η συμπεριφορά των κομμάτων εξουσίας τους μήνες που απομένουν ως τις εκλογές θα δείξουν στην κοινωνία ποιοι νοιάζονται για το κοινό καλό και ποιοι ενδιαφέρονται μόνο για τις καρέκλες», πρόσθεσε.

By