Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Στουρνάρα με τον επικεφαλής της Fairfax

Η Fairfax είναι ένας από τους βασικούς επενδυτές στη Eurobank, ο μεγαλύτερος μέτοχος της Eurobank Properties, συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της Μυτιληναίος και προσφάτως απέκτησε την Praktiker Hellas

stournaras600_160314

Συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Fairfax Financial Holdings Πρεμ Γουάτσα θα έχει σήμερα, Παρασκευή, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Η συνάντηση έχει προγραμματισθεί για τις 3:30 το μεσημέρι και αναμένεται να ακολουθήσουν δηλώσεις. Την Πέμπτη ο κ. Γουάτσα συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Η Fairfax είναι ένας από τους βασικούς επενδυτές στη Eurobank, ο μεγαλύτερος μέτοχος της Eurobank Properties, συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της Μυτιληναίος και προσφάτως απέκτησε την Praktiker Hellas.

Ο 62χρονος, γεννημένος στην Ινδία, Πρεμ Γουάτσα, χημικός μηχανικός στο επάγγελμα, που αποκαλείται και ως ο «Γουόρεν Μπάφετ του Καναδά» δήλωσε προ ημερών πως συνεχίζει να πιστεύει στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

By