Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνέλαβαν τον κρατούμενο δραπέτη

Συνελήφθη στη περιοχή των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.

fosphotos.com | Angeliki Panagiotou
fosphotos.com | Angeliki Panagiotou

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο 32χρονος κρατούμενους που δραπέτευσε χθες το απόγευμα από το «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοινώθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης, στις 2:50 τα ξημερώματα. Φέρεται δε να βρισκόταν κατά τη σύλληψή του μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της συγκεκριμένης περιοχής.

Ο 32χρονος Έλληνας, με καταγωγή από τη Γεωργία, είχε μεταχθεί χθες το μεσημέρι από το αστυνομικό τμήμα Ευόσμου, όπου κρατείτο από την περασμένη Παρασκευή, στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Κατάφερε, όμως, να ξεφύγει από τους δύο φρουρούς του και σύμφωνα με μαρτυρίες να δραπετεύσει με ταξί στο οποίο επιβιβάστηκε έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα. Αμέσως, οι αστυνομικές αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης με την οποία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση οκτώ ετών για διακεκριμένες κλοπές.

 

 

By