Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Συνεδριάζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

«Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα από τον Αλέξη Τσίπρα, για τη μικρή ΔΕΗ»

deh638_071113

Τη γραμμή αντίστασης που θα ακολουθήσει ενάντια στα κυβερνητικά σχέδια για την εκπλήρωση των προαπαιτούμενων, αναμένεται να εξετάσει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι, κεκλεισμένων των θυρών, αναμένεται να τοποθετηθεί και ο Πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Τις βασικές θέσεις του κόμματος αναμένεται να αναπτύξει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι εισηγητές του ΣΥΡΙΖΑ ανά νομοσχέδιο. Ήδη πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προϊδεάσει για τη σκληρή γραμμή που θα ακολουθήσει από το μέτωπο που έχει υψώσει απέναντι στο νομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ. Οι δηλώσεις αντίδρασης των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά πολλαπλασιάζονται ενώ ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει πάνω του την προσπάθεια γενίκευσης της αντίστασης στα κυβερνητικά σχέδια, εξαγγέλλοντας περιοδείες ενημέρωσης των πολιτών σε μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις, σε όλη τη χώρα.

Η τακτική αυτή συνδυάζεται και με την προσπάθεια οργανωτικής ανασυγκρότησης του κόμματος, ένα ζήτημα που τέθηκε με εμφατικό τρόπο ακόμη και από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και στα κείμενα που εγκρίθηκαν και δημοσιοποιήθηκαν.

 

By