Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνελήφθησαν 3 εκ των κρατουμένων του Πύργου

Συνελήφθησαν οι τρεις και εντείνονται οι προσπάθειες εντοπισμού και των υπολοίπων δύο κρατουμένων που απέδρασαν τα ξημερώματα της Κυριακής από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου

astynomia750_190314

Οι πέντε κρατούμενοι, τέσσερις έλληνες Ρομά και ένας υπήκοος Πακιστάν ηλικίας 25, 21, 17, 14 και 27 ετών αντίστοιχα, ζήτησαν περίπου στη 1.00 τα ξημερώματα να πάνε στην τουαλέτα.

Οι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία, αφού πρώτα ασφάλισαν όλες τις εξωτερικές πόρτες, επέτρεψαν στους κρατούμενους να πάνε στην τουαλέτα, όπου κατάφεραν να παραβιάσουν το εξωτερικό παράθυρο, με την βοήθεια μιας μεταλλικής ράβδου, την οποία είχαν αφαιρέσει από τον χώρο των κρατητηρίων.

Ως αντιπερισπασμός χρησιμοποιήθηκε η λιποθυμία μιας γυναίκας που βρισκόταν εκτός του χώρου των κρατητηρίων, στην οποία οι αστυνομικοί έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

astynomia.unblogger

Ηταν ακριβώς η στιγμή, που ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, μέσα από τον χώρο των κρατητηρίων: οι αστυνομικοί, μπαίνοντας μέσα διαπίστωσαν ότι οι πέντε κρατούμενοι είχαν εξαφανιστεί, βγαίνοντας από το παράθυρο και υπερπηδώντας στη συνέχεια το φράχτη του προαύλιου χώρου.

By