Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνελήφθη ο πρόεδρος της ΑΕΚ!

aek-logoΟι περιπέτειες της ΑΕΚ με τις οικονομικές της υποχρεώσεις, δεν έχουν τέλος…

Το νέο επεισόδιο στο… σίριαλ που παίζεται στην Ένωση τα τελευταία χρόνια, έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο που φτάνουν τα 170.865.122,00 ευρώ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη από τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος όταν ενημερώθηκε πως υπάρχει ένταλμα για την σύλληψή του, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αρμόδιες αρχές.

Μπορεί βέβαια το χρέος να μην έχει δημιουργηθεί επί των ημερών του στην κορυφαία διοικητική θέση των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο από τη στιγμή που έχει το δικαίωμα υπογραφής έχει επωμιστεί και αυτή την ευθύνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογο κίνδυνο διατρέχουν όλοι οι πρόεδροι της ΑΕΚ, από το 2004 μέχρι σήμερα, δηλαδή οι Ντέμης Νικολαΐδης, Νίκος Θανόπουλος και Σταύρος Αδαμίδης.

Και αυτό γιατί η ΠΑΕ αδυνατεί να πληρώσει τις προγραμματισμένες δόσεις, μετά το άρθρο 44, ενώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο εκκρεμεί η καταβολή δόσης ύψους 1,25 εκατομμυρίων ευρώ.
[space size=»30″]

By